måndag 11 maj 2015

Casa Vik i Allt i Hemmet

Hej hallå på er! Sitter här och bläddrar i nya numret av Allt i Hemmet (nr 6 2015) där vårt lilla casa är med :-) Många sidor blev det. Känns aningen märkligt att se sitt eget hem så där i tryck och i synnerhet sin egen fagra nuna... Men kul!!!

Reportaget gjordes i början av september när färgerna i trädgården började bli lite mörkare och skifta mot höst och solen fullkomligt vräkte in i huset. Så vi fick klättra på stegar och hålla stora pappbitar för fönstren för att få till de rätta bilderna!

Självfallet har det hunnits med att möblera om och ändrats om ett antal gånger sedan bilderna togs, ni känner ju mig...

Fint blev det i alla fall och reportaget är gjort av bästa Johanna Flyckt Gashi och fotograf Lina Östling. Det var en strålande vacker sensommardag och varmt som tusan när tjejerna var här. Otroligt roligt att se hur proffsen jobbar. Jag sprang mest omkring med ett leende på läpparna, ställde en massa frågor, svarade på frågor och serverade iskall äppelmust.

Och nu försöker jag blinka bort tårarna som envist kommer när jag ser vår lilla Wilma på bild där hon sitter nedanför oss och kikar upp så där som hon brukade göra. Lilla änglahunden som förgyllde vårt liv i nästan 14 år och hamnade i inredningstidning på gamla dar <3

Tror detta nummer kommer ut i butik idag faktiskt. Jag prenumererar så jag fick den i brevlådan redan i fredags.



Inga kommentarer: