onsdag 2 mars 2016

Ett nygammalt glasbord har flyttat in

När vi bodde i vår lägenhet i stan hade vi Nagouchi glasbord som soffbord. Tyckte inte att det passade så bra när vi flyttade till vårt nuvarande casa så det hamnade först i ett magasin, sen hos sonen och sen i magasin igen...

Senast vi var i det där magasinet och skulle hämta resväskor snubblade jag över bordet och insåg hur fint det faktiskt är. Ja, så det fick helt enkelt flytta hem igen för det är ju synd och skam egentligen att det ska ska stå i ett kallt förråd och samla damm. Jag har en tid velat byta ut det vita bordet uppe i vårt tv-rum, loftet, och detta såg jag nu som ett gyllene tillfälle till lite förändring.

Så det blev alltså soffbordsbyte och det blev ju hur bra som helst om jag får säga det själv :-) Bordet passade fint och kom fram på ett bra sätt mot det vita golvet. Nu är ju glasbord på stor frammarsch igen så här ligger man i framkant, haha.

Alessi-skålen med sina snäckbollar fick flytta upp för den passar så himla bra till bordet tycker jag. Precis så hade vi det faktiskt i lägenheten också. Och så inhandlades en stor, vit hortensia för lite blommor piggar ju alltid upp och det elementet behövs verkligen här uppe.

I brist på vår utomhus frossar jag lite i vårblommor inne. Köpte både finfina pärlisar och ljuvliga vita anemoner. Så nu är det vår inne i alla fall.

2 kommentarer:

 1. Men det blev ju suuuupersnyggt med det glasbordet! Kul att liksom shoppa hos sig själv;)

  Många kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?1? Och billigt dessutom ;-)
   Kram och ha en fin dag <3

   Radera