onsdag 27 november 2019

Adventsljusstakar på plats
Titta, titta. Adventsljusstakarna i köket/matrummet/vardagsrummet är på plats och det är ju för himla mysigt. Speciellt när ett gråväder utan dess like verkar ha lagt sig för att stanna. Det blir ju nästan inte ljust ens mitt på dagen. 


Dessa ljusstakar köpte jag hos Ellos förra året och de heter "Oliver" från Star Trading. Men verkar ha utgått i svart? Finns silver här.

Jag valde alltså höga, svarta ljusstakar som matchar övrig inredning. Det hade sett lite tokigt ut med alltför små eller låga då man har så högt i tak som vi har eller stora fönster. Att tänka på proportionerna kan vara bra att ha i åtanke när man inreder. 


Samma sak med taklampan här; en för liten lampa hade gett snedbalans i rummet. Stora rum/stora fönster - välj maffiga detaljer och möbler. Små rum/små fönster - inred med mindre och nättare detaljer och möbler.

Vill ni kanske se andra sidan av rummet också? Vad som hänger i de stora fönstren/terassdörrarna? Hintar om att det är något nytt och mycket vackert. Tycker jag i alla fall.

Kram M ❤

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Inga kommentarer: