tisdag 3 januari 2017

Vår nyårsafton 2016

Lagom til nyårsafton hade vi kvicknat till så pass att vi kunde ha vår planerade nyårsmiddag tillsammans med goda vänner här i vårt casa. Det var 10-årsjubileum så det kändes ju extra roligt och festligt.

Vi dukade med våra tallrikar från Pillivuit och bestick från Rangthong. Maken överraskade med att komma hem med matchande servettringar från Rangthong som han hittat i en lokal butik och de  blev ju bara pricken över i:et. Jag bara älskar Rangthongs bestick, tycker de är så otroligt snygga och coola.


Champagnen serverades i champagne-kuporna från Spiegelau och jag hade knutit små rosetter i guld och silver runt glasfoten.


Dukningen gick i grått, vitt, grönt och silver och Äng-vasen fylldes med vackra blommor i just vitt och grönt; rosor, ranunkel, fresia, prärieklocka och tistlar.


Ljusboxen från Lightboxdeco fick såklart en Happy New Year-text denna afton och champagnekylaren fick en hedersplats under hela kvällen.



Menyn bestod av:
Små krustader fyllda med creme fraiche, löjrom och rödlök och till det drack vi årgångschampagne från 2005
Kladdkakemuffins fyllda med nötcreme, lättvispad grädde och hallon/blåbär



Klockan tolv satte vi på Happy New Year och så skålade vi in det nya året med ännu mer bubbel medan fyrverkerierna smattrade på himlen. 

Inga kommentarer: