söndag 15 januari 2017

Tulpanens dag och nya läckra recept

Hej söndag och tulpanens dag! Härligt att denna ljuva blomma fått en alldeles egen dag. Efter jul vill jag gärna ha en tulpanbukett i veckan långt fram tills på våren när de egna tulpanerna börjar dyka upp i rabatt och kruka. Ja, jag planterade ett helt gäng nya lökar i höstas som jag är mycket spänd på hur det kommer att bli samt satte även lökar i kruka för första gången.

En alldeles ljuvlig bukett med dubbla tulpaner i en underbar rosa ärg står just nu på soffbordet på loftet. Bara några små vaxblommor i också som ger buketten det där lilla extra.


Den uppmärksamma noterar kanske de grå, smutsrosa och vinröda kuddarna i soffan bakom ;-) Jag fick ett ryck efter gårdagens städning och flyttade om lite färger och kuddar. Sånt där som piggar upp tillvaron en smula. Vi får se hur länge det får bli så...



Igår var det ett alldeles underbart väder så vi packade ryggsäcken med kaffe och bulle och gick längs Knäbäckshusens underbara strand. Så otroligt mysigt och vackert. Har lite bilder att visa så de kommer!

Vi har också lagat en massa god mat i helgen och nya recept ligger upp på Tildas Kök & Vin.





Glöm inte att ni kan få 25% rabatt på ett helt köp hos Ellos fram till den 17 januari. Se tidigare inlägg!

Önskar er en riktigt fin och avkopplande söndag! 
Kram M <3

Inga kommentarer: