torsdag 5 januari 2017

Iskyla denna Trettondagsafton

Så blev det Trettondagsafton och iskylan håller oss i ett stadigt grepp. Det är "bara" minus 7 men med den hårda vinden känns det som minus 27. Minst. Läser att på många platser i landet är det riktigt riktigt kallt och att det kommit massor av snö.

Men solen den skiner in och idag har det varit ett himla härligt ljus. Så trots iskylan har man någon liten form av föraning inför våren som komma skall.

På förmiddagen var vi på gymmet och körde ett styrkepass kombinerat med cross-training igen. Underbart skönt. Sen har jag fortsatt med målningen av dörren på mitt kontor och det börjar se riktigt lovande ut.

Nu ska jag packa in lite små presenter som vi ska ha med oss till grannarna som vi är bjudna på middag till ikväll. Fram med cellofan och band. Det där tycker jag är skoj.


Så härligt ljus i vardagsrummet/köket idag. Älskar vår öppna planlösning och rymden i detta rum. Och köket. Åh vad jag gillar vårt kök. Det är från Kvänum och i färgen dunvit om någon missat det och bänkskivorna är i grovhuggen svart granit. Skåpen till vänster i bild är inbyggd kyl och frys.


Solen letar sig in genom terassdörrarna i sovrummet. Åh, tänk när den tiden kommer som man kan öppna upp dörrarna på morgonen och tassa ut på den solvarma markteglen på terassen utanför....


Får ofta frågor färgen på vår fondvägg och den heter 4005-R80B och är målad med en helmatt väggfärg som heter Pashmina från Alcro. 
Sängkläder i linne från HM Home, prydnadskudde Elce Stockholm och den fantastiska tavlan är från Love Warriors. 

Önskar er en riktigt fin Trettondagsafton vad ni än må hitta på!

Ses snart igen! Kram M 

Inga kommentarer: