söndag 10 juli 2016

En Missoni-kudde till soffan

I min strävan efter balans och harmoni i inredningen med hjälp av bland annat Feng Shui ville jag komplettera med en varmare ton på en av kuddarna i soffan. Har länge sneglat på Missoni men tycker att de är lite väl saftiga i priset.... Tills jag fick nys om en tjej som syr upp dessa (och även andra designtyger från bland annat Svenskt Tenn och William Morris) med originaltyg på framsidan och en enfärgad baksida.

Så jag beställde hem en Missoni Beige från Ewa Nywertz och blev så himla nöjd. Kudden är otroligt välsydd och framsidan är ju förstås en dröm i softa, vackra färger och bakstycket är i ett fantastiskt vackert varmbeige tyg. Vill gärna lyfta fram duktiga, drivna, kreativa tjejer och Ewa är precis en sådan. Så vill du shoppa designkuddar till ett bra pris är detta dagens lilla tips!


De smutsrosa kuddarna är i linne från Himla, gråmönstrade kuddar Chatwall & Johnsson, vas Eva Solo, ljusstake Svenskt Tenn, doftljus Voluspa, borste Louise Interiör, marmorbord Posh Living.


Gardiner i linne HM Home, soffa Larsson Furntiture, grå fåtölj Lamino, skinnfåtöljer Happy från Swedese, matta Linie Design, läslampa Belid, urna Apotekarns. 


Inga kommentarer: