onsdag 5 november 2014

Papegojtulpaner och diamanter

Hej på er i gråvädret! Uppifrån vårt land har jag sett bilder på snötunga grenar och det är ljust och vackert men här hos mig är det särdeles grått och regnigt och trist idag. Tur att man har laddat med mycket ljus. För ljus i alla former går det åt en sådan här dag!

Doftljuset sprider en härlig doft av fikon inne på kontoret och inne i stora huset brinner en brasa och lite stearinljus. Ikväll ska vi iväg med liten vovve för frisering. Det gillas inte precis och hon ligger utsträckt på fårfällen framför kaminen och myser stort just nu intet ont anande om väntande äventyr...

Häromdagen när jag gick förbi torget fick jag syn på tulpaner! Känns väldigt tidigt men jag kunde bara inte motstå dessa skönheter. Vita papegojtulpaner är ju bara såååå fint tycker jag.



Tulpaner tillsammans med lite blåbärsris i den runda glasvasen pryder vårt marmorbord. Och så diamanterna från House Doctor tända förstås!


Det här fantastiskt fina marockanska fatet fick vi av goda vänner i helgen. Älskar färgen! Underbar grå nyans. När tomaterna är uppätna ska det nog få ta plats på soffbordet i tv-rummet tänkte jag. En anledning att ändra och piffa om lite grand igen, haha....


Ha en finfin lille-lördag så ses vi snart igen!

Kram Mariev

Inga kommentarer: