måndag 29 april 2019

Middagstips och dagens inredningstips

Inlägget innehåller annonslänkar

Hoppas ni haft en fin helg och fått en bra start på veckan! Kortvecka igen ju med stundande Valborg och 1 maj. Inte klokt vad tiden springer iväg.

I helgen kom äntligen det efterlängtade regnet efter flera veckors torka och växter, träd, buskar och gräsmattor tackar och bugar. Vi passade på att strö ut gödning så nu hoppas vi att framför allt gräsmattan ska bli lite finare.

Så på lördagen blev det inomhusaktiviteter med städning och så lagade vi en riktigt smarrig middag som jag måste tipsa er om ifall ni får tag i färsk tonfisk.

Vi lagade nämligen en Asien-inspirerad rätt med halstrad tonfisk, glasnudelsallad och wasabi-majonnäs. Det blev en riktig fullträff och receptet hittar ni på Tildas Kök & Vin.Igår var jag inne i Malmö och lunchade med sonen. Så himla mysigt och efteråt köpte vi med oss kaffe och gick vi en runda i Slottsparken som vimlade av folk både på caféet och bland alla vackra planteringar.

Dagens inredningstips är att slänga en vacker pläd lite slarvigt på sängen. Det ser både snyggt och inbjudande ut. Dessutom mysigt att krypa under när det är lite kyligt. Just nu hittar du denna skönhet från Classic Collection med 54% rabatt! 
Ni kanske känner igen den från vårt sovrum och gästrum :-)Kram M <3


This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Inga kommentarer: