onsdag 22 mars 2017

Uppdatera byrån med nya knoppar

Ett enkelt och billigt sätt att förändra en byrå eller ett skåp utan att måla om är att byta ut knopparna. Det kan verkligen göra så mycket och på några minuter har man en nästan ny möbel!



I vår hall har vi Ikeas byrå Hemnes och det är väl inte den roligaste om man säger så. Men jag vet inte vad vi skulle gjort utan den för den sväljer hur mycket som helst och det behövs verkligen i vårt casa som lider stor brist på förvaring. Inget ont om Ikea eller byrån i sig men man ser den överallt med de typiska svarta knopparna.


Jag hittade jättefina porslinsknoppar i samma svagt gräddfärgade ton som själva byrån och med ett fint svart mönster på nätet. Dessa kommer från danska Madam Stoltz och jag lyckade knipa de sista tolv som fanns i lager. Ibland ska man ha tur.

Det finns en uppsjö av snygga, roliga, färgglad, vackra knoppar på nätet och i byggnadsvårdsbutiker så det är bara att gå på upptäcksfärd.


Beställde dem ena dagen och nästa dag hämtade jag ut dem på posten. Så himla smidigt. Visst blev det fint! Matchar den gamla fotogenlampan perfekt också!



Inga kommentarer: