torsdag 1 januari 2015

God fortsättning och nyårsdukningen

Önskar er ett riktigt gott och lyckosamt nytt år!
Jag är så redo för 2015. Har förhoppningar på ett kanonbra år.

Idag är jag såååå trött efter nyårsfirandet. Vi hade fina vänner på middag. Det har blivit en tradition att fira tillsammans i vårt casa. Mycket skratt och en så fin vänskap. Middagen bestod av Toast Skagen, helstekt oxfilé, rotfruktsgratäng och murkelsås och vit chokladpannacotta med pasionstäcke. En hel del vin och champagne gick det åt och intr blev det många timmars sömn.

Våra vänner sov över och så åt vi en lugn mysig frukost ihop och när de åkt hem åkte julen ut här. Lika mysigt som det är att pynta till advent lika skönt är det att plocka ned allt i sina kartonger igen tycker jag. Fast ljusen kan jag sakna lite.

Men nu blickar vi framåt mot ljusare tider och en stundande vår. Längtar efter vårblommar och att köpa hem fina lökväxter men först lite semester. Väskan är packad och nu väntar Sydafrika!


Nyårsdukningen. Ljust grå duk, vitt porslin från Pilliviutt, finbesticken från Ratoung, Spiegelau vinglas, svarta linneservetter och servettringar från Himla. Ljusbox och hjortar House Doctor.


Vackra julkulor som bordsdekoration. Älskar att duka fint och göra bordet inbjudande.

Inga kommentarer: